Rengeteg hírességet látott már vendégül a kritikusok által is elismert podcastjében Meghan Markle, ám nagyon úgy tűnik van valaki, akivel különösen szívesen beszélgetne. 

Hihetetlen felkérés 

A The Express friss beszámolója szerint Meghan hercegné megkérdezte Katalin hercegnét, hogy szeretne-e vendégként részt venni a műsorban. A nagy kérdést állítólag Meghan akkor tette fel Katalinnak, amikor legutóbb az Egyesült Királyságban járt. Neil Sean királyi szakértő azt mondja, Meghan még azt is felajánlotta Katalinnak, hogy az egész epizódot a saját kezébe veheti. 

Meghan feltehetően úgy érezte Katalin és közte rendeződni látszik a viszony, s bár a megkeresésére még nem érkezett válasz, a feltételezések szerint nem lehetetlen, hogy Katalin részt vesz majd a műsorban.

Az USA-ba utaznak 

Már csak azért is elképzelhető, hogy megtörténik ez a történelmi jelentőségű pillanat, mert Katalin és Vilmos nemsokára az Egyesült Államokba utazik az Eartshot Prize díjátadóra, a hercegi párhoz közel álló forrás szerint pedig a hercegnének eltökélt szándéka volt, újraegyesítse a testvéreket, Vilmost és Harryt. 

Nyitottak a békülésre? 

Nagyon úgy fest, hogy erre a sussexi pár is nyitott lenne, Katalin pedig úgy gondolja, hogy Erzsébet királynő is azt szerette volna, ha sikerül megoldaniuk a nézeteltéréseket. Éppen ezért nem kizárt, hogy az USA beli kiruccanás során Katalin vendégként tiszteletét teszi majd Meghan műsorában is. 

Persze vannak, akik szerint mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, különösen azért, mert Harry és Vilmos egyelőre nem beszélnek egymással. Viszont csak azért, mert a testvéreknek még nem sikerült rendezniük a soraikat, miért lenne kizárt, hogy Katalin és Meghan jóban legyenek? 

(via)