Az angol királyi család tagjainak számtalan szabályt kell betartaniuk, Katalin hercegnének pedig különösen ügyelnie kell arra, hogy a protokoll szerint cselekedjen, leendő királynéként ugyanis minden lépését követik már most. 

Szeret lazítani 

Pedig Katalin szeret lazítani, a gyerekeit sem azon szigorú szabályok szerint neveli, mint ahogyan annak idején a férje, Vilmos herceg felnőtt. György, Sarolta és Lajos az idejük nagy részében pontosan ugyanúgy viselkednek, mint a velük egyidős gyerkőcök. Bár vannak kötelességeik, a szüleik nem szeretnék, ha szörnyű nyomás alatt cseperednének fel, és kizárólag a szabályokról szólna a gyermekkoruk. A walesi hercegné ráadásul nem csak a gyereknevelésben szakít rendre a hagyományokkal, hanem a saját élete kapcsán is, hiszen a hétköznapokon Katalin gyakran visel farmernadrágot, bár állítólag, ha királyné lesz, ezzel a szokásával sajnos szakítania kell majd.

Lehet tetoválása? 

A hercegnéről egyébként a rajongók mindent is tudni szeretnének, nemrég például az foglalkoztatta Katalin imádóit, hogy vajon viselhetne-e tetoválást, ha szeretne. Bár a királyi család tagjai jellemzően nem ezt az önkifejezési módszert választják, elméletben Katalinnak nincs tetoválása, de felmerült a kérdés, hogy egyáltalán lehetne-e neki. Röviden, igen! 

Eugénia hercegnő tetoválása 

A tetoválások kapcsán nincsenek egyértelmű szabályok, Eugénia hercegnő például 2022-ben villantotta meg a tetoválását, a királynő platina jubileumán, tettének pedig semmiféle komoly következménye nem volt. Erzsébet királynő unokájának a füle mögé tetováltak egy kis kört, ami tökéletesen látszik, ha a hercegnő lófarokba köti a haját.

Eugéniának a füle mögött található egy tetoválás /Getty Images/Max Mumby/Indigo

Kifinomult elegancia 

Ebből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy ha akarna, akkor Katalin is tetováltathatna, az már más kérdés, hogy valószínűleg a hercegné nem tervez ilyesmit, a tetoválások ugyanis nem biztos, hogy összhangban lennének a kifinomult eleganciájával. 

Hennája volt már 

Katalin ettől függetlenül nem ódzkodik teljesen a test díszítésétől, ugyanis 2018-ban, amikor 7 hónapos terhes volt Lajos herceggel, a kezére kapott egy virágos henna tetoválást. A hercegné és Vilmos egy művészközpont megnyitóján jártak, Katalin ekkor vállalta be, hogy kidekorálják a kezét. Persze ez nem egy maradandó dolog, és nehéz is lenne elképzelni, hogy a hercegné egyszer csak egy igazi tetoválással bukkan fel, de annyi biztos, hogy elítélni nem ítéli el a dolgot. 

Katalin hercegné a hennát bevállalta /Getty images/WPA Pool 

(via)