Igazán változatos ruhatárral rendelkezik Katalin hercegné. Imádja a feltűnő színeket, tavasszal és nyáron gyakran visel rózsaszínt, kéket, zöldet, citromsárgát, míg ősszel és télen inkább a piros, a barna és a zöld kerülnek nála előtérbe. Ám van egy szín, amit szinte sosem látunk rajta, ez a narancssárga. 

Katalin hercegné szándékosan nem visel narancssárgát

Ha megnézzük a Katalin hercegnéről készült képeket, akkor láthatjuk, hogy imádja a színeket. De alig készült róla olyan fotó, amin narancssárgát visel. Erre az elmúlt években csupán pár alkalommal volt példa, de akkor is más színnel együtt viselte, vagy a piroshoz közel álló árnyalatra esett a választása. Legutóbb például akkor láttuk narancsban, amikor fehérrel viselte.  

Most a stílusszakértők elárulták, hogy miért látni Katalin hercegnét ennyire ritkán narancssárgában. Emmeline Stevens, a The Image Consulting Company stylistja szerint igazán egyszerű a válasz, mivel a narancssárga nem túl hangsúlyos a képeken. 

A narancssárga nem mutat annyira jól a fotókon. Emiatt azt hiszem, a királyi családoknak azt tanácsolják, hogy nyilvános eseményeken kerüljék el

– magyarázta. Majd hozzátette, hogy Katalin hercegné esetében ez különösen igaz, mivel a bőrtónusához nem ez a leginkább passzoló szín. A kék szeméhez és a barna hajához remekül mutatna, de egy rossz árnyalat nagyon sápasztaná, ezt pedig láthatóan nem akarja megkockáztatja. 

Katalin tudja, hogy bármit is visel, az a címlapokra fog kerülni, és az a szett népszerű lesz. Ez óriási nyomás, ezért gyakran olyan színkombinációkat választ, amelyekről tudja, hogy jól működnek, és megfelelnek személyes stílusának. 

Wales hercegnéje tehát nagy valószínűséggel a jövőben sem fog több narancssárgát viselni, inkább megmarad a kedvenc árnyalatainál, melyek biztosan jól mutatnak majd a róla készült fotókon. 


Via