Szinte döbbenetes, hogy ilyesmi megtörténhet, de Katalin hercegnét nemrég összekeverték valaki mással. A  walesi hecegné  éppen egy óvodát látogatott meg, amikor összetévesztették az egyik gondozóval. A hercegné reakciója felbecsülhetetlen. 

Cuki pillanat 

A hercegné azt a kérdést tette fel a gyerekeknek, hogy ki a kedvenc gondozójuk, mire az egyik kisgyerek egyenesen ő rá mutatott. Katalin arcán látszott a meglepettség, mire felkiáltott: 

Én? Annyira édes vagy, nagyon örülök, hogy találkoztunk. 

- mondta a csöppségsnek a hercegné. 

Az óvodában történt 

Az édes kis jelenet 2020 januárjában játszódott le, amikor Katalin a londoni Stockwell Gardens Nursery and Preschool-ba látogatott el. 

Itt a videó a hihetetlenül aranyos pillanatokról: 

Nem ez az első eset 

Egyébként nem ez az első eset, hogy Katalint összekeverik valaki mással. Pár évvel ezelőtt  Kate Beckinsale színésznőről hitték azt, hogy ő a hercegné. A színésznő akkor egy megrepedt petefészekciszta miatt került kórházba, az erről szóló híradások közepette pedig az egyik külföldi hírportál nem az ő fotóját, hanem Katalin hercegnéjét mellékelte. Beckinsale egyébként vette a lapot és nagyon mókásan reaáglta le az esetet: 

 Nagyon köszönöm a rengeteg jókívánságot. Sokkal jobban vagyok. Ideje visszatérnem a hercegnéi feladataimhoz. Vilmos mindenkit üdvözöl!

 – viccelődött akkor az Instagramon a színésznő. 

(via