Az ember a legkevésbé sem számít arra, hogy valahol összefut Katalin hercegnével. Pláne nem egy pályaudvaron. 

Katalin hercegnébe botlottak a pályaudvaron

Életük egyik legkülönlegesebb emlékével gazdagodtak azok a gyerekek, akik a minap Bath-ben várták a vonatot a pályaudvaron. Az egyik járathoz ugyanis egy ismerős arc rohant: Katalin hercegné próbálta elérni a hazafelé tartó vonatot. 

Mindenki azt gondolná, hogy Katalin hercegné különleges bánásmódban részesül az élet minden területén, és ezt el is várja. A mostani példa azonban újabb bizonyíték, hogy mennyire emberi: neki bőven megfelel, ha Bathből hazavonatozhat Windsorba. 

Ez volt a kirándulás fénypontja

Az iskolások szinte megszólalni sem tudtak, annyira meglepődtek, amikor meglátták Katalin hercegnét, aki nem csak elrohant mellettük, hanem meg is áll egy kicsit beszélgetni, már amennyire ideje engedte. A gyerekek éppen egy iskolai kiránduláson vettek részt, amelynek biztos, hogy a Katalin hercegnével való találkozás volt a csúcspontja. 

Katalin hercegné a Mentális Egészség Hete miatt érkezett a városba, ahol egy rendezvényen tette tiszteltét. Az esemény pikantériája, hogy a Love Island sztárjaival volt díszvendég, ám a hercegnének ez egyáltalán nem derogált. 

via