Hoppá! Katalin hercegné szoknyában és magassarkúban győzte le Vilmos herceget. A házaspár spinning kerékpározott Walesben, ahol egy konditermet is meglátogattak. Köztudott, hogy a házaspár imád versenyezni, legutóbb két különböző rögbi csapatnak szurkoltak. Sőt, a hercegné még egy kis trófeát is kapott a mostani győzelméért! 

Íme, a felvétel

Büszke volt magára

A legviccesebb, ahogy Katalin hercegné megveregette a férje kezét, miután legyőzte a kerékpározásban. A 45 másodperces futamban aratott győzelméért a hercegnét kis arany trófeával jutalmazták, mint a "Tour de Aberavon" győztesét.

A szoknya és a magassarkú sem zavarta

Katalin hercegnét kemény fából faragták, ugyanis még az sem zavarta, hogy szoknyát és magassarkút visel a sportoláshoz. Wales hercegnéje számára rendkívül fontos a mozgás, így valószínűleg ez sem jelentett neki kihívást. 

Azt mondta nekünk, hogy nyert, de sajnálták, mert magasssarkú cipőben volt

- nyilatkozta egy helyi lakos.

Fotózkodtak a rajongókkal

A konditerem elé szépen összegyűltek a rajongók, közel 200-an várták kint a hercegi párt. Katalin hercegné és Vilmos herceg nagyon közvetlenek voltak, szelfiket is készítettek. Érdekesség, hogy régen ez nem volt jellemző a királyi család tagjaira, de mostanság már egyáltalán nem ellenzik a közös fotók készítését a rajongókkal. Legalábbis Katalin és Vilmos biztos nem! 😄 

Via