Katalin hercegné a magánéletében is tökéletességre törekszik, gyerekeit pedig sajátos módszerrel neveli, ám ha kell meg is bünteti őket.

Katalin hercegné szigorú édesanya

A walesi hercegné nemcsak a királyi életben próbál megfelelni, hanem édesanyaként is példát szeretne mutatni gyermekeinek. Bár van egy dadájuk, aki mindenben segít, és a család jó barátja is egyben, Vilmos herceggel igyekeznek mindenből kivenni a részüket. Bennfentesek elárulták, hogy Katalin hercegné a négy fal között olyan, mint bármely más hétköznapi anyuka. Megértő három csemetéjével szemben, azonban ha rosszat csinálnak, nem fél rájuk szólni, és fegyelmezni őket.

Ez egy teljesen normális család, ahol a gyerekek rohangálnak, és felborítanak dolgokat. Ám akkor nincs kegyelem. Példát mutat nekik, hogy mi a jó, és mi a rossz, ezzel pedig megalpozza a jövőjüket.

Vannak azonban olyan szabályok, amit a szülőknek, és a gyerekeknek is be kell tartaniuk. Nem szabad egymással kiabálni, és agresszívan viselkedni. Ha pedig valamelyik gyerek rosszat csinál, akkor elbeszélgetnek vele, és felvázolják a következményeket. 

Abban az esetben, ha nyilvánosan viselkednek nem megfelelően, Katalin titkos kóddal figyelmezteti őket, ahogyan láthattuk Lajos herceg esetében, aki kinyújtotta édesanyjára a nyelvét.

Tartsunk egy kis szünetet. 

A gyerekek pedig tudják, hogy ennek a néhány szónak nagy súlya van.

Otthon laza anyuka

Katalin hercegné amint letudja a királyi teendőit, hétköznapi anyukává változik. Kényelmes szettet visel, nem szárítja be a haját, egyszerűen csak lófarokba köti, és egy leheletnyi sminkben indul el a gyerekekért az iskolába. Katalin nemrég egy podcast műsorban elárulta, hogy sokszor van bűntudata, amiért nem mindig ő viszi a gyerekeit iskolába, ez pedig állandó kihívással jár. 

Számomra óriási kihívást jelent a munka és a családi élet közötti zsonglőrködni. Bűntudatom van, és amelyik édesanya nem így érez, az valószínűleg hazudik.

via