Katalin hercegné sokat változott az elmúlt időszakban: Vilmos herceg felesége kezd rájönni, hogy nem csak akkor kedvelik az emberek, ha minden tökéletes rajta és az életében. 

Katalin hercegné eldobta a magassarkút

Katalin hercegné minden megjelenés alkalmával magassarkút visel. Ezek a lábbelik általában nagyon kényelmesek, nem túl magas sarokkal rendelkeznek, tehát alkalmasak arra, hogy egy hosszú és fárasztó napot is eltöltsön bennük. Ettől függetlenül, remekül mutatnak a hercegnén, és mindig kifogástalan kiegészítői az outfitnek. 

Most azonban nagyon úgy tűnik, Katalin hercegné számára is elsődleges lett a kényelem, nem pedig a megjelenés a legfontosabb. A 41 éves walesi hercegné ugyanis ezúttal, egy 190 dolláros Borden balettcipőben állt a nyilvánosság elé. 

Fotó: WPA Pool / Pool

Rendkívül laza szettben jelent meg Katalin hercegné

A kényelmes darabot elől egy szögletes csatt díszíti, az anyaga pedig fekete szarvasbőr. Ugyan a fekete Katalin hercegné hatására már sold out, még mindig kifogható korall vagy olíva színben pár darab. Katalin hercegné ehhez a cipőhöz egy bézs színű Reiss blézert (545 dollár) viselt, amelyet már többször is láthattunk rajta. Ezen kívül egy egyszínű fehér felső lett a szett része, valamint egy fekete L.K.Bennett nadrágot húzott. Kiegészítőnek ugyanazt a Daniela Draper nyakláncot választotta, amelyet a múlt heti birminghami látogatásán viselt.

Katalin hercegné egyébként nagy rajongója a Boden márkának, amely a balettcipő gyártója is, a megfizethető brandtől viselt már barna bőrövet és rózsaszín blúzt is. Sokak szerint Katalin hercegné egyre feljebb kerül a népszerűségi listán, hiszen üdítő látni, hogy ahogyan telnek az évek, ő is egyre lazábbá, és megközelíthetőbbé válik.

via