Sokan tudják, hogy Katalin hercegné nagyon sokoldalú. Szeret főzni, remekül zongorázik, tinédzserként versenysportolt, most pedig egy újabb rejtett képességére derült fény. 

Katalin hercegné régóta méhészkedik

A méhek világnapja alkalmából töltöttek fele egy fotót a walesi herceg és hercegné hivatalos Instagramjára. A képen Katalin látható méhészruhában, ahogyan épp a méheket nézi. A képpel a méhek fontosságára szerették volna felhívni a figyelmét. De a rajongókat inkább az kötötte le, hogy sokan nem tudták a hercegné ért a méhekhez. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Katalin hercegné régóta foglalkozik méhekkel, ez egy olyan hobbi, amit közösen csinál a testvérével, James Middletonnal. Annyira közel állnak hozzá a méhek, hogy a kertben is vannak kaptárjai, sőt, még mézet is készít. 

Sokan tudják, hogy rajongok a kutyákért, de kevesen tudják, hogy majdnem ennyire rajongok a méhekért

– mondta Katalin hercegné korábban. 

Korábban egy üveggel vitt is az egyik iskolába, amit meglátogatott. A gyerekek nagyon örültek a különleges ajándéknak. Nem Katalin hercegné az egyedüli a királyi családban, aki szereti a méheket. Kamilla királyné szintén rendelkezik saját kaptárokkal, ő a mézet a családja vidéki otthonában készíti, legtöbbször a teáját is ezzel fogyasztja. 


Via