Katalin hercegné egyre több a királyi családban uralkodó, szigorú szabályt szeg meg. Most éppen a koronázásról kotyogott ki valamit. 

Katalin hercegné nem bírta ki, hogy ne mondja el

Az egész világ várja már III. Károly király koronázását, amelyet jelenleg még sok titok övez. Ám szépen lassan lehull a lepel mindenről, a fellépők után, most Katalin hercegné a nagy napon viselt szettjéről is új információk láttak napvilágot. 

Katalin hercegné nem bírt titkot tartani, és egy óvatos utalást tett arra, hogy miben láthatják majd a rajongók apósának koronázásán. Valószínűleg a meghívott vendégek és a családtagok mostanra mind tudják, hogy mit szeretnének majd viselni az eseményen, hiszen általában hosszú hónapok, de legalább hetek készülődései előzik meg az ilyen alkalmakat. 

Katalin hercegné az angliai Birminghamben járt férjével, Vilmos herceggel, ahol az ITV műsorvezetőjének, Alison Hammondnak beszélt a koronázásról. A műsorvezető nem tétlenkedett, azonnal megkérdezte Katalin hercegnét, várhatóan miben lesz majd a nagy napon. 

Nem hagyta reakció nélkül a riporter szavait

Hammond egy rövid felvezetéssel húzta be a csőbe Katalin hercegnét:

Szerintem kéket fogsz viselni!

Katalin hercegné nem tudott ellenállni, azonnal alátámasztotta a műsorvezető szavait.

Igen... egy csipetnyi kék van benne

— hangzott Katalin hercegné válasza, aki valószínűleg most is tökéletes outfitben jelenik meg Károly király koronázásán. 

via