Katalin hercegné egyre több magánéleti dologba enged bepillantást. A walesi hercegi pár gyermekeinek beceneve után most az is kiderült, hogyan hívták Katalint Vilmos herceg barátai még az egyetemi évek alatt, amikor megismerkedtek. 

Egy szakértő azt állítja, hogy a herceg környezetéből néhányan kegyetlen becenevet találtak ki, amely kigúnyolta a hercegné anyukájának munkáját, aki egy időben légiutas-kísérő volt. 

Katalin hercegné gúnyos nevet kapott

A királyi szakértő szerint Vilmos herceg barátai „Doors to Manual”-t, vagyis „kézi vezérlésű” nevet adtak a leendő hercegnének. Katalin állítólag tudott is erről, és bár nyilván nem tetszett neki a gúnyos becenév, de felülemelkedett rajta, nem foglalkozott vele.


Ma már rajonganak érte

Az általános iskolában is furcsa becenevet kapott a hercegné. Az iskolában volt két tengeri malac, akiket Pipnek és Squeaknek neveztek el. Testvére, Pippa a Pip-et kapta, mint becenevet, míg Katalinnak a squeak, vagyis a vinnyogós nevet adták az osztálytársak. Az élet aztán később őt igazolta, hiszen hercegnéként ilyesmivel már senki nem bántja, inkább rajongói vannak, semmint gúnyolói. 


Via