Ahogyan azt mi is megírtuk hihetetlen dolgot művelt Katalin hercegné Vilmos herceggel a BAFTA-gála vörösszőnyegén. A wales-i hercegné ugyanis egy ponton finoman megpaskolta férje fenekét, ez pedig megdöbbentette a világot. 

Hopp, egy fenék pacsi

A rajongók azóta is azt találgatják, mi lehetett a fenék pacsi oka, most pedig úgy tűnik, kiderült, mit mondott Katalin a férjének a ominózus pillanatban, ez pedig válasz lehet a miértekre is. 

Először is nézzük vissza a videót, mert elképesztően zseniális: 

Ezt mondják a szakértők 

A felvétel elején jól látható, hogy  Katalin figyelmét megragadja valami, ugyanis még a fejét is elfordítja, hogy lássa, mi történik a háta mögött. Amikor visszafordul Vilmoshoz – aki tudomást sem vett a történésekről – úgy tűnik, hogy mond neki valamit. Jeremy Freeman szájról olasás szakértő szerint Katalin azt mondja a férjének: „Hogy hiányzott ez!” Állítólag erre Vilmos azt válaszolt: „Micsoda?” Erre Katalin így reagált: 

Hagyd abba a figyelmen kívül hagyást! 

Mire Vilmos visszakérdez: 

Mit hagytam figyelmen kívül? 

Szexi megrovás 

Majd ezen a ponton jön a finom kis fenék pacsi, ami mindezek alapján úgy tűnik nem más volt, mint egy szexi megrovás. Egyébént a testbeszédszakértő is hasonlóan vélekedik, szerinte az a fenék paskolás előtti pillanatokban Katalin mosolyogva nyugtázott egy dicsérő megjegyzést, ami Vilmosnak nem tűnt fel. Valószínűleg ezért szidta meg a felesége, ami lássuk be iszonyatosan cukira sikerült. 

(via)