Természetes, hogy minden házasságban vannak különbségek és nézeteltérések. Nincsen ez másképp Katalin hercegné és Vilmos herceg esetében sem, akik bizony ellenfelek lettek, ha a sportról van szó. 

Wales vagy Anglia? 😉

Hiába a Wales hercege és hercegnéje cím, Katalin hercegné hűséges marad Angliához akkor is, ha a rögbiről van szó. Vilmos herceg azonban inkább Wales mellett tette le a voksát. A házaspár szombaton Cardiffba, Wales fővárosába látogatott el, a Wales–Anglia Six Nations rögbimérkőzésre. Nos, annak ellenére, hogy különböző csapatokat támogatnak, rendkívül jól érezte magát az eseményen a brit trónörökös és a felesége. 

Megvannak az okaik 

Vilmos herceg 2016 óta Wales rögbi szövetségének a védnöke, míg Katalin hercegné az Egyesült Királyság rögbi szövetségének védnöke. Tehát mindketten ugyanazt a szerepet töltik be, de a pozícióik miatt más-más csapatnak szurkolnak. Katalin hercegné előtt egyébként Harry hercegé volt a megtiszteltetés, hogy patrónus lehetett. 

György herceget is magukkal vitték 

A hercegi pár a legnagyobb gyermeküket, György herceget is magukkal vitte a meccsre. A 9 éves fiú egyre többször mutatkozik a nyilvánosság előtt. Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem vettek részt az eseményen. 

Vilmos herceg a fociban Anglia mellett áll 

Tavaly a labdarúgó világbajnokság alatt kérdezték Vilmos herceget arról, hogy Wales vagy Anglia áll-e közelebb a szívéhez, ha a fociról van szó: 

Mindkettőnek szurkolok. A futballban inkább Angliának szurkolok, de a rögbiben Walesnek. Amikor felnőttem, Wales nem jutott tovább a versenyeken. A világbajnokságra való kijutás nagy dolog, és szurkolni fogok Walesnek a meccsek alatt

- nyilatkozta akkor Vilmos herceg.

Via