Szomorú hír miatt jelentkezett be az Instagram oldalukon Katalin hercegné és Vilmos herceg. A  házaspár  megemlékezett a kedden elhunyt brit újságíróról és műsorvezetőről Dame Deborah Jamesről. A 40 éves nő béldaganatban hunyt el. 

Szomorúan értesültünk Dame Deborah halálhíréről. Gondolunk és imádkozunk a gyerekeiért, a családjáért és a szeretteiért. Deborah egy inspiráló és rendíthetetlenül bátor nő volt 

- írta  Katalin és Vilmos  a 24 óráig elérhető Instagram történetükben.

Nemrégiben még találkoztak

Vilmos  herceg május elején meglátogatta az újságírót, ugyanis ő és felesége, Katalin is támogatták az alapítványát a Bowelbabe-t, amelynek célja a rákos betegek megsegítése az Egyesült Királyságban.

A család közölte a tragikus hírt

Deborah családja az Instagramon közölte a halálhírt. Hozzátettek, hogy az újságíró a családja körében hunyt el békében és ő volt a legjobb anya, gyermek, testvér és feleség. 

A 40 éves korában elhunyt újságíró két gyermek, a 14 éves Hugo és a 12 éves Eloise édesanyja volt. A rákkal 2016 óta küzdött. A halála előtt megfogalmazott egy üzenetet a rajongóinak is, akiknek azt üzente, hogy vigyázzanak az egészségükre.

Via