A hercegi pár, Katalin hercegné és Vilmos herceg már teljesen beilleszkedtek az új otthonukban, a windsori Adelaide Cottage-be, ahol három gyermekükkel, György herceggel, Sarolta hercegnővel és Lajos herceggel élnek együtt. 

Titkokat árultak el 

Bár a királyi család tagjai nem igen mutogatják az ingatlanjaikat belülről, Katalin és Vilmos azonban most kivételt tett és elárult néhány titkot a négy hálószobás otthonuk dekorációjával kapcsolatban. 

Festői környezet 

Katalin és Vilmos otthona történelmi jelentőségű hely, amely 1975 októberében még a Nemzeti Örökség listájára is felkerült. A leírás szerint az ingatlan festői szépségű, melyben a márvány kandalló görög-egyiptomi stílust idéz. A különleges stukkó homlokzatot pedig uszálydeszkákból készítettét. 

Szerény és visszafogott 

Adelaide Cottage ennek ellenére egy rendkívül visszafogott hely, melyhez egy "szerény" méretű, saját kert is tartozik, ahol a gyerekek együtt játszhatnak. A hercegi pár költözése miatt korábban kisebb felháborodás is kitört, átköltözésük példátlan fordulat, ugyanis Adelaide Cottage sokkal kisebb, mint az előző otthonuk volt. 

2015-ben újították fel 

Az ingatlan egyébként 2015-ben újították fel, a dekororációt illetően pedig a hálószoba mennyezetét arany delfinek tarkítják, melyeket egy 19. századi jachtról hasznosítottak újra. 

(via)