Fontos évfordulót ünnepelt Vilmos herceg és Katalin hercegné! A házaspár 12 évvel ezelőtt 2011. április 29-én mondta ki a boldogító igent egymásnak. A királyi esküvőt a világ minden táján élőben nézhették végig az emberek. 

Imádnivaló fotót tettek közzé 

12 év

- írta a posztjukban Vilmos herceg és Katalin hercegné.

A kép, amit közzétettek egy családi fotózás alkalmával készült, ugyanis már láttak napvilágot a párról, amikor ugyanazt a szettet viselték a gyerekeik társaságában. 

A kommentelők imádják őket

Ugyanolyan boldognak tűntök, mint amikor összeházasodtatok

- írta egy kommentelő.

Az esküvőtök volt az egyetlen nap, amikor kihagytuk az iskolát a barátaimmal, hogy végignézhessük a ceremóniát. Csodálatos esküvő volt

- mesélte el a történetét valaki más.

Emlékszem, amikor reggel 6-kor keltünk a barátnőimmel, hogy az esküvőtök egy pillanatáról se maradjunk le. Csodálatos emlékek, de szinte hihetetlen, hogy már 12 éve volt

- szólt hozzá valaki más. 

Készülnek a koronázásra

Május 6-án hivatalosan is megkoronázzák Károly királyt. Természetesen Vilmos herceg trónörökösként fontos szerepet fog kapni az eseményen, mellette pedig a felesége Katalin hercegné is. A gyerekeik szintén, habár az még kérdéses, hogy Lajos herceg is ott lesz-e a nagy napon. Harry herceg a felesége, Meghan Markle nélkül fog részt venni a koronázáson, de a tervek szerint a szertartás végén már vissza is utazik az Egyesült Államokba, így valószínűleg a nagy családi egyesülés most is el fog maradni.

Via