Nehéz elhinni, de azt pletykálják, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg miatt borult fel a koronázás menetrendje. Állítólag Wales hercege és hercegnéje késve érkezett meg a Westminsteri-apátsághoz, de ezzel a húzással keresztbe húzták Károly király és Kamilla királynő elképzeléseit...

A hintóban várakoztak

Katalinnak, Vilmosnak és a gyerekeiknek Károlyék előtt kellett volna megérkezniük a koronázási ünnepségre, de pár percet késtek, ezért a brit uralkodó és a felesége hintója előbb odaért. Károlynak és Kamillának a hintóban kellett várakozniuk, hogy Katalinék megérkezzenek.  Egy bennfentes elárulta, hogy a király nem volt elégedett, amiért a fia és a menye nem tartották magukat a pontos időhöz.

Ők azonban előbb indultak?

Habár Károly király felháborodott, van aki azt állítja, hogy mindez a baki azért történt meg, mert a brit uralkodó és a felesége 10 perccel előbb indultak el a Buckingham-palotából a tervezett időnél, ezért volt a kalamajka.

Károly nem szállhatott ki a hintójából, amíg Katalinék nem mentek be az épületbe

- mondta egy bennfentes. 

Van összeesküvés elmélet is 

Az internetezők közben azt találgatják, hogy talán Katalin és Vilmos szándékosan késtek, mert így elkerülték Harry herceget, és nem vele kellett besétálniuk. Nos, ez egyelőre csak inkább egy összeesküvés elmélet, de az biztos, hogy ennek a bakizásnak köszönhetően Vilmoséknak egyáltalán nem kellett kommunikálniuk Harryvel, aki a harmadik sorban foglalt helyet, és sietősen távozott a reptérre a ceremónia után.

Via