Katalin hercegné és Vilmos herceg nem adott ki közleményt azzal kapcsolatban, hogy Meghan Markle nem utazik Angliába Károly király koronázására.

Királyi szakértők azonban úgy gondolják, megkönnyebbültek, amikor megtudták, hogy sussex hercegnéje végül nem lesz ott az eseményen. 

A walesi hercegné azért érezheti magát biztonságban a sussexi hercegné távolléte miatt, mert így kevesebb figyelem irányul majd rá, férjére, valamint gyermekeikre, és kevésbé figyelik majd minden mozdulatukat. 

Ezt állítja egy szakértő, aki az Entertainment Tonightnak elemezte a kialakult helyzetet. 

A koronázás körüli dolgok egy része titkos és Katalin hercegné számára az, hogy Meghan nem vesz részt a ceremónián, megnyugtató. Biztos lehet abban, hogy bizalmas információk nem fognak kikerülni a koronázásról. 

– hangsúlyozta Eloise Parker, aki úgy gondolja, Harry és Meghan döntése a koronázással kapcsolatban egybevág azzal, amit az elmúlt időszakban – a Netflix sorozatában és az önéletrajzi könyvben – nyilvánosságra hoztak a királyi családhoz fűződő kapcsolatukról. 

Fagyos a viszony két hercegi pár között


Vilmos herceg kapcsolata öccsével megromlott, Katalin hercegné pedig állítólag felháborodott és megbántódott azon, hogy Harry memoárjában leleplezte „fagyos" kapcsolatát Meghannel.

Ilyen körülmények között pedig vélhetően mindenki számára az a legmegnyugtatóbb, ha csak Harry herceg találkozik rokonaival. 


Via