A királyi szakértő szerint Katalin hercegné és Vilmos kicsit túlzásba is viszik a vakációzást. 

A királyi pár nem sajnálja az időt a jól megérdemelt pihenésre: jelenleg két hónapos nyári szünetet tartanak a kilencéves György herceggel, a hétéves Sarolta hercegnővel és a négyéves Lajos herceggel. 

Daniela Elser királyi szakértő szerint Katalin és Vilmos kicsit túlzásba is viszik a dolgot, sőt mitöbb, „nyaralási problémáik vannak.”

Itt az ideje, hogy Cambridge-ék lemondjanak erről a királyi kiváltságról. Csak azért, mert hónapokat vehetnek ki, még nem jelenti azt, hogy muszáj közel 100 napos szabadságra menniük 

– mondta Daniela. 

A herceg és a hercegné akkor vesz ki hosszú szabadságot, amikor csak kedvük tartja, mert teljes mértékben ők osztják be az idejüket, eltekintve a kulcsfontosságú eseményektől

– idézte a szavait az express.co.uk. 


Ide járnak nyaralni

Erzsébet királynőnek több nyaralója is van, amelyeket a királyi pár rendszeresen használ. A család hagyományosan a karácsonyt a norfolki Sandringhamben tölti, de a herceg és a hercegné várhatóan idén nyáron ellátogat még Őfelsége skóciai otthonába, Balmoralba is. 

Vilmos herceg és Katalin a héten még hivatalosak a Nemzetközösségi Játékokon Birminghamben, de a következő hónapokban kevés nyilvános szereplés vár rájuk, és várhatóan csak kora ősszel térnek vissza a mindennapi élethez, addig pedig a gyermekeikkel töltik az idejüket.

Via