Nem tudta és nem is akarta leplezni érzéseit Katalin hercegné és Vilmos, miután egy adománygyűjtő lóversenyen győzött az általuk támogatott csapat.

@GettyImages
@GettyImages

Mozgalmas hete volt a királyi párnak: a Wimbledoni Tenisztorna után most a berkshirei Royal Charity Polo Cupon tették tiszteletüket, mindössze néhány mérföldre a windsori kastélytól, a Guards Polo Club Castle Groundjában.

A szervezők elmondták, hogy a jótékonysági eseményen több mint egymillió font (kb. 484 millió forint) gyűlt össze olyan szervezetek számára, mint a London's Air Ambulance Charity, a Passage hajléktalanszervezet és az East Anglia's Children's Hospices.

Katalin egy 1350 font (kb. 650 ezer forint) értékű, Emilia Wickstead által tervezett ruhát viselt, amit egy visszafogott cipővel és karikafülbevalóbal dobott fel.  Az esemény fotósai szerencsére résen voltak, és megörökítették a szívmelengető pillanatot, amikor a szerelemesek örömükben egy forró csókot váltanak egymással.

@GettyImages
@GettyImages

Wimbledonban is hódított ruhájával Katalin hercegné 

A hagyományokhoz híven Katalin hercegné idén is ellátogatott a legrégebbi tenisztornára Wimbledonba, ahol férjével, Vilmossal közösen szurkoltak az angol Cameron Norrienak a belga David Goffin elleni mérkőzésen. Az eseményen Katalin egy derékban húzott, kék alapon fehér pöttyös ruhát viselt, amihez tökéltesen harmonizált fehér cipője és táskája. A ruhaköltemény - melyet Alessandra Rich tervezett - igen sok tekintetet magára vonzott.

A királyné egyébként nemcsak nézni szereti a teniszt vagy lovaglást, de ő maga is gyakran ragad ütőt vagy pattan lóra. 

Via