Egy testbeszéd-szakértő állítása szerint Katalin hercegné le sem tagadhatná, hogy ezen az eseményen keményen viselkedett férjével, Vilmos herceggel.

Katalin hercegné fagyot pillantásán pörög a net

Ugyan a királyi család mindennapjairól nem sokat tudni - persze Harry herceg kivételével -, vannak olyan helyzetek, amikor szavak nélkül is feltűnik, hogy valami nincs rendben. Köszönhetően a testbeszéd-szakértőknek, semmi nem maradhat titokban, a legkisebb konfliktust is kiszúrhatjuk. 

Katalin hercegné és Vilmos herceg a múlt héten Szent Patrik napját ünnepelte az ír gárdával, ahol Katalin hercegné átvette az ezredesi szerepet férjétől, aki ezentúl a walesi gárdánál tölti majd be ugyanezt a tisztséget. 

Az esemény azonban nem ment zökkenőmentesen, többen is kiszúrták ugyanis, hogy Katalin hercegné szúrós pillantást vetett férjére, ezzel csendben kifejezve, hogy valamivel nagyon nem ért egyet. 

Katalin hercegné nagyon próbálkozik

A ma rendelkezésre álló megfejtések szerint azonban nem egy konfliktus lehetett az oka a nézésnek, hiába hiszik azt. Sokan úgy érzik, Katalin hercegné csak szeretett volna maximálisan helyt állni az új szerepben, a nézéssel pedig azt próbálta megmutatni, hogy a szerelmi életét és a feladatait maximálisan szét tudja választani. 

Vilmos herceg azonban már nem mondhatja el ugyanezt magáról, ő le sem tagadhatta volna, mennyire büszke feleségére, szerelmes pillantásait nehéz lett volna nem észrevenni. Neki úgy tűnik, soha nem lesz Katalin hercegnéből Katalin ezredes. 

Katalin hercegnét egyébként rengetegen méltatják, hogy remekül szerepelt az első komoly, katonai eseményén, és keménysége, határozottsága mindenkit meglepett. Teljesen eltűnt a bájos, kedves, törékeny kisugárzása, és tényleg egy katonai vezető kiállását öltötte magára.

via