Hamarosan beköltözik az új otthonukba Katalin hercegné és Vilmos herceg! A házaspár egy szerény, négyhálószobás házba költözik Adelaide Cottage-ban, ahol személyzet sem lesz velük. Katalinék számára fontos volt, hogy olyan otthont találjanak, ami nem szorul felújításra, mert nem akarták az adófizetőket terhelni. A pár a hírek szerint rendkívül izgatott a költözés miatt. 

Közelebb lesznek a királynőhöz 

Egy forrás az Us Weekly-nek elárulta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg izgatottak az új fejezet miatt és alig várják, hogy közelebb legyenek Erzsébet királynőhöz és Londonhoz. A környezet szintén mesés. II. Erzsébet rezidenciájától csupán 10 perc sétára lesznek.

Lakbért is fognak fizetni

Katalinéknak a házkereséskor nem voltak nagy elvárásaik, annyit szerettek volna, hogy egy otthonos családi ház legyen, közel a gyerekek iskolájához. A lakbért a privát bankszámláikról fogják kifizetni.

Ezt tiltotta meg a királynő a dédunokáknak

Habár Erzsébet királynő oda-vissza van a dédunokáiért, mégis van egy dolog, amit megtiltott Vilmos hercegék gyerekeinek: tilos használni a telefonjaikat a vacsoraasztalnál. Az uralkodó emellett azt is szereti, ha György, Sarolta és Lajos szépen ülnek az asztalnál és nem esznek nyitott szájjal. 

Via