Egy testbeszéd-szakértő rávilágított arra, hogy Katalin hercegné megnyilvánulásai mennyire befolyásolják a gyermekei viselkedését. 

Katalin hercegné példát mutat a gyermekeinek

Pár héttel ezelőtt Katalin hercegné, férje, Vilmos herceg és három gyermekeik a 3. Upton Cserkészcsapatot látogatták meg Slough-ban. A jótékonysági akció keretein belül jutott idejük egy kis kikapcsolódásra is, ugyanis részt vettek egy családi íjászversenyben.

testbeszéd-szakértő  szerint a gyerekek Vilmos herceg és Katalin hercegné versengő stílusát örökölték. Folyamatosan bizonyítani akarnak, hogy ők a legjobbak abban, amit épp csinálnak.

A jelek arra mutatnak, hogy amint a család egyik tagja részt vesz egy sportban, vagy egyéb kihívásban, hatalmas lelkesedéssel vetik bele magukat. Katalin és Vilmos állandóan megmérettetik magukat, és gyermekeik is ezt a példát követik. 

A szakértő azt is elárulta, hogy megfigyelhető, hogy az eseményen Lajos herceg lelkesen tologatja a talicskát, ami arra enged következtetni, hogy otthon is kiveszi a részét a házimunkában. A gyerekek viselkedése pedig a szüleiket tükrözik.

Katalin hercegné komolyan vette az íjászatot, és ezért Sarolta hercegnő is, György herceg pedig zsebre vágott kézzel, feszülten figyelte, hogy ki lesz a verseny győztese, csakúgy, mint Vilmos herceg.  

Lajos herceg imád kertészkedni

Nemrég Katalin hercegné egy virágkiállításon járt, ahol nemcsak a kertészetet és a természet szépségeit népszerűsítette, de azt is elárulta, hogy legkisebb gyermeke, Lajos herceg mit csinál az iskolában. Kiderült, hogy lóbabot termeszt, és hihetetlenül büszke rá édesanyja. Arra próbálják őt is nevelni, hogy becsülje meg a természetet, ugyanis rengeteg jó dolog rejlik benne. Lajos herceg pedig lelkesen kertészkedik, amikor csak teheti. 

via