Meglepően reagált Katy Perry, miután rendre utasította egy pincérnő Ausztráliában és összebalhéztak. A meglepő csattanóval rendelkező sztorit maga a pincérnő, Indianna Paull osztotta meg a TikTokon. De előbb nézz meg egy képet az Instájáról, róla van szó.

A pincérnő valószínűleg azt sem tudta, hogy Katy Perry és Orlando Bloom most pont Ausztráliában vannak a kislányukkal együtt, merthogy Bloom éppen ott forgat. Indianna Paull csak azt látta, hogy bejön az étterembe egy kalapos-napszemüveges nő egy kisbabával, és kéri, hogy hadd üljön le. A pincérnő megmondta neki, hogy nem foglalhat még helyet, várnia kell az asztalra, és ezen szépen összebalhéztak.

A helyzet végülis rendeződött, és Indianna Paull is rájött, hogy a világ egyik leghíresebb-legsikeresebb énekesnőjével van dolga. A sztoriban a legjobb az, hogy Katy Perry egyáltalán nem sértődött meg, hogy nem ismerték fel, sőt: bőkezű borravalót kapott, megölelte a pincérnőt, és köszönetet mondott neki azért, mert

úgy bántál velem, mint egy hétköznapi emberrel.

Indianna Paull utólag egy videót osztott meg az esetről, amin otthonában reagál a történtekre, de a felvételt később törölte, úgyhogy már csak a Twitteren lelhető fel itt-ott.

És lesifotók is vannak a szituációról, mert persze a dörzsölt paparazzók előbb felismerik a sztárokat, mint az egyszeri pincérnők.

Via