Erzsébet királynő halála mélyen megrázta a királyi család tagjait, ám a bennfentesek szerint sokan Harry herceget hibáztatják, hogy ez bekövetkezett. 

Durva vádakkal illetik Harry herceget

A legfrissebb információk szerint, a királyi család tagjai tisztában voltak azzal, hogy Erzsébet királynő az utolsó hónapjaiban haldoklott. Már nem szolgált úgy a memóriája mint régen, szinte nem lehetett egyedül hagyni, annyira nehezére esett a mozgás, és a hangulata is sokat romlott, a legtöbbször magányosan bezárkózott. 

Nem akart nyilvánosan megjelenni, a munkáját ugyan elvégezte, de szinte menekült a tömegek, emberek elől. Úgy hírlik, a királyi család tagjai már tudták, hogy ezek az változások azért következtek be, mert az utolsó hónapokban már mindenki tisztában volt vele, hogyErzsébet királynőnek nem sok ideje van hátra. 

Harry herceg nem érzi magát hibásnak

Éppen ezért a mai napig dühösek a rokonai Harry hercegre, mert úgy érzik, ő felgyorsította ezt a folyamatot, és hogy Erzsébet királynő nem él még mindig, az nagyrészt neki köszönhető.

Sokak szerint ugyanis, Harry herceg botrányai annyira sok stresszt és fájdalmat okoztak Erzsébet királynőnek, hogy emiatt is történt meg, hogy már nem bírta tovább. Állítólag a mai napig szúrós szemmel néznek a hercegre emiatt, aki elutasítja ezeket a vádakat.

via