Néhány nappal a szakításuk után újra együtt látták Kendall Jennert és Devin Bookert. A pár két év után döntött a szakítás mellett, miután kiderült számukra, hogy másképp vélekednek a jövőről. Most azonban napvilágot láttak olyan fotók, amiből nagyon úgy tűnik, hogy a hétvégén összefutottak a Soho House-nál, Malibuban.

Flörtöltek?

A fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem egy ártatlan beszélgetésről volt szó, ugyanis a modell és a kosárlabdázó igen csak közel álltak egymáshoz és szinte izzott köztük a levegő. Sőt az egyik fotón úgy tűnik, mintha Devin egy csókot akart volna adni Kendallnek. Nos, a barátok megmondták, hogy ők látnak esélyt a békülésre. Talán igazuk volt? 

Íme, a képek

A jobb nyílra kattintva tekintheted meg a többi fotót. 

Az a bizonyos meztelen fotó 

Csupán néhány nappal a szakítás után Kendall egy teljesen meztelen fotót posztolt magáról a közösségi oldalán. Habár a modell mindig is bevállalós volt, sokan úgy vélték, hogy ezt a képet ilyen szakítás utáni posztnak szánta, hogy megmutassa kosárlabdázó exének, hogy mit is veszített. Íme, a cikkünk, ahol részletesebben írunk Kendall meztelen képéről.