A 2023-as Oscar-gála ugyan nagy botrányoktól mentesen telt, nem mondhatjuk, hogy nincs miről beszélni. Most egy kissé félreérthető fotó jelent meg, amelyen Kendall Jenner egy kolleganőjével vált csókot. 

Mi történt Kendall Jenner és Gigi Hadid között?

Kendall Jenner az Oscar-gála után kolleganőjével, a szupermodell Gigi Hadiddal pózolt a fotósoknak. Az egyik beállásnál azonban eléggé kiléptek a komfortzónájukból, akkor ugyanis a két nő egy csókot is váltott. 

Nem csoda, hogy a fotósok azonnal kattintgatni kezdtek és mindenki rájuk figyelt. Kendall Jenner és Gigi Hadid ellopták a show-t, a fotó pedig pillanatok alatt virálissá vált a neten. 

A felvételen Gigi Hadid csücsörít az ajkaival és Kendall Jennerhez hajol, a The Kardashians sztárja pedig Gigi Hadid derekára tette a kezét, viszonozva a gesztust. 

Mi van most Gigi Hadid és Leonardo DiCaprio között?

Nem tudni, hogy Gigi Hadid szíve foglalt-e jelenleg. Nemrég még mindenhol arról pletykáltak, hogy Leonardo DiCaprióval van kapcsolatban, majd hogy szakítottak. Ám azóta is hallani még híreket arról, hogy a két világsztár küzd, hogy megmentsék a kapcsolatukat. 

Reméljük Leonardo DiCapriónak nem kell tartania attól, hogy esetleg Kendall Jenner elhódítja tőle az állítólagos szerelmét. 

via