Kendall Jenner jogi útra terelte a zaklatási ügyet, és végül három évre szóló távoltartási végzést kapott az állítólagos birtokháborítóval szemben.

modell  januárban nyújtotta be a kérelmet Arnold Oscar Babcock ellen, aki állítólag saját otthonában zaklatta őt. Jogi döntés július 19-én született az ügyben, amikor egy Los Angeles megyei biztos három évre szóló távoltartási végzést adott Jennernek a férfi ellen erőszakmentes birtokháborítás miatt - derül ki az E! News birtokába jutott bírósági dokumentumokból.

Sajtóinformációk szerint Bowker bekopogott  Jenner  ablakán, miközben a nevét kiabálta. Ezután vetkőzni kezdett, azzal a tervvel, hogy úszni akar a medencéjében. Az esetet követően Jenner növelte a biztonsági intézkedéseket a birtokán. 

Nem ez az első eset

Bár a döntés talán megnyugtatja Jennert, nem ez az első alkalom, hogy valaki zaklatja őt:  2021 áprilisában az  influenszer  egy öt évre szóló távoltartási végzést kapott Malik Bowker ellen, akit márciusban letartóztatták, miután behatolt a Kendall Los Angeles-i birtokára.

Via