A nővérek, Khloé és Kim Kardashian a közösségi oldalukon mutatták meg a követőknek, mennyire imádják egymás társaságát. A lányok a saját Instagram oldalukon több felvételt is megosztottak, amiken a tengerparton sütkéreznek és boldogan ölelkeznek.  

Szexi fotók

A fotókat a húguk, Kylie Jenner készítette róluk, a képek pedig meg kell hagyni nagyon szexire sikerültek. Kim egy falatnyi bikiben, míg Khloé egy egyberészes fürdőruhában pózolt a kamerának. A felvételek egyébként valószínűleg nem most készültek, hanem még pár héttel ezelőtt, a mexikói útjuk során, ugyanis korábban hasonló beállítású fotók jelentek meg a közösségi médiában Kimről és Kylieról, amiket akkor nagy eséllyel Khloé készített róluk. 

Felrobbant az internet 

A fürdőruhás posztok akkor is letarolták az internetet, Kylie Jenner a megosztott bejegyzéséhez akkor azt írta: 

Te vagy az ikrem 

Erre persze Kim is reagált, aki azt írta: 

Mindig és mindörökké. 

Kim a kedvence...most

Kylie egyébként korábban elárulta, hogy aktuálisan Kim a kedvenc tesója, de ez mindig változik. Mondjuk válogatási lehetősége van bőven, hiszen az egy édestestvérén, Kendall Jenneren túl, van neki 8 féltestvére is. 

Kim annyit változott az utóbbi időben. Nagyon szoros kapcsolat van köztünk, ő az első nővérem, akit felhívok, ha valamire szükségem van. Az utóbbi időben nagyon sok hasonló dolgon mentünk keresztül

– mondta nővéréről nemriben Kylie. 

(via)