Vajon Khloé Kardashian szerelmi élete rendeződik? Megannyi megcsalásos botrány után úgy néz ki, hogy végre igen! Bár még csak nemrég született meg a második gyermeke, az extrém átalakulásáról (is) elhíresült csajszi máris belevetette magát a randizásba: ráadásul nem is akárkivel kapták lencsevégre, hanem a világ egyik legszexibb pasijával, Michele Morrone-nal!

Hihetetlenül dögös pasival randizik Khloé Kardashian! 

Khlé Kardashian új pasija, Michele Morrone egy hihetetlenül dögös 31 éves olasz pasi, aki a 365 napban alakította Massimo Torricelli szerepét. Bár ő és a 38 éves Khloé már egy ideje ismeri egymást, a milánói divathéten lencsevégre kapták őket, mikor a Dolce & Gabbana bemutatója alatt inkább egymással beszélgettek, mintsem a ruhákat figyelték volna. Ráadásul a résztvevők szerint később backstageben ölelkeztek és táncoltak is egymással khm... elég intim közelségben.

Bár a dolgot még egyik fél sem kommentálta, tehát lehet, hogy csak egy rövid románcról van szó, az biztos, hogy annyi magánéleti csalódás és hűtlenség után Khloé Kardashian már tényleg megérdemli a boldgságot.

Khloé Kardashian rajongói már most utálják a pasit

Szóval bár mi nagyon szorítunk a párnak, a rajongók nincsenek elájulva a dögös olasz pasitól sőt! Inkább óva intik Khloé Kardashiant egy új csalódástól: sokak szerint ugyanis óriási red flag (🚩) a csávó, a románc pedig garantáltan nem lesz hosszú életű egy ilyen pasi mellett. 

@lonniegal Replying to @__little_alien talk about upgrade #khloekardashian #michelemorrone ♬ HOTEL - ☾ EDITSBYLXE ☼

Via