Néhány héttel ezelőtt derült ki, hogy Khloé Kardashian egy titokzatos üzletemberrel randevúzgat. Nos, úgy tűnik, hogy a románc tiszavirág életű volt, ugyanis már szakítottak is. Kim Kardashian volt az, aki a húgának bemutatta a férfit, de a szerelem azelőtt véget ért, hogy a nevére fény derült volna.

Van elég dolga

Mint megírtuk, béranya világra hozta Khloé Kardashian második gyermekét. A kicsi apja, a sztár hűtlen exe, Tristan Thompson, akivel azelőtt vállalták be a második gyermeket, hogy kiderült volna, a kosárlabdázó fűvel-fával megcsalta.

Khloé állítólag a szakítás után sem ijedt meg attól, hogy újra édesanya lesz. Egy bennfentes az US Weekly-nek elárulta, hogy a sztár eldöntötte, hogy egyedül is végig csinálja. A családban hatalmas az öröm a kisfiú világrajövetele miatt.

Kim is szingli lett

A Kardashian testvéreknek a napokban nincs szerencséjük a szerelemben: Kim szintén nemrégiben szakított a pasijával, Pete Davidson humoristával. A pár állítólag a távolság miatt döntött a szakítás mellett, ugyanis Kim Amerikában van a gyerekeivel, Pete pedig jelenleg Ausztráliában dolgozik. 

Via