A FaceApp korában, amikor akár 20 évvel öregebbnek vagy fiatalabbnak, hollywoodi sztárnak, vagy éppen ellenkező neműnek is megtervezhetjük magunkat csupán egy kattintással, egyáltalán nem egyszerű önmagunknak maradni. Khloé Kardashian nem is szeretne. 

Kicsit túlment a retus Khloé Kardashiannál

A realitysztár imádja agyonszerkeszteni a posztokat, néha hétfőn és kedden két teljesen más arc néz az emberekre vissza, de ez őt egyáltalán nem zavarja, semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy minden fotó átmenjen a kellő retus-protokollon. 

Így történt ez legutóbbi posztjánál is, ám akkor annyira túlzásba esett az arcszobrászattal, hogy konkrétan Taylor Swiftre szerkesztette magát. 

Khloé Kardashian a Sorbet magazin címlapján pózol, ám a követői csak egy dolgot nem értettek a megjelenéssel kapcsolatban: miért posztol Khloé Kardashian Taylor Swiftről?

A kommentelők nem tudták nem észrevenni

A szerkesztők keze ugyanis annyira megcsúszott, hogy konkrétan új embert faragtak belőle. Készült egy olyan fotó is, amelyen egy oszmánon fekszik, a rajongók itt sem akartak hinni a szemüknek.


Azonnal elindult a kommentcunami, a rajongók pedig nem titkolták véleményüket: Khloé Kardashianból Taylor Swift lett a retusálás miatt. 

Azt hittem, Taylor Swift van a képen

— írta az egyik követője. 

Na ne! Én tényleg azt hittem, hogy ez Taylor Swift

— tűnt fel másnak is, hogy valami nagyon fura a képen. 

via