Victoria és David Beckham minden lépését követik, ám nemcsak azt figyelik az emberek, hogy hova mennek, vagy hogy néznek ki, de azt is, hogy mennyit költenek. 

Közel milliós számlát csinált Victoria és David Beckham

Úgy tűnik, Beckhaméknek kifejezetten kifinomult, és drága ízlése van. Éppen ezért a legmenőbb éttermekbe járnak, és ott is a legelőkelőbb fogásokat választják. Most éppen közel 2400 dollárt költöttek egy étkezésre, ami kiborította az internetezőket. Ha nem megy annyira gyorsan a dollárváltás, segítünk: ez több, mint 800 ezer forint. 

A pár nem kettesben romantikázott, másik két vendég is jelen volt, ám az biztos, hogy nem arannyal bevont fogásokat ettek. Többek között endíviasalátát, kukorica- és gránátalmasalátát, arrabiata rigatonit, branzinót és vörös csukát rendeltek a francia étterem étlapjáról, ami összesen 1869 dollárba került. 

Ám, ezen kívül fizettek még 200 dollár adót, valamint 20 százalék borravalót, ami 373 dollár, így jött ki a pár dollár híján a több, mint 800 ezer forintos számla.

Bókokból sem volt hiány

Mi több, a sztárpár csak úgy szórta a pénzt, és nagyon jól bánt a pincérekkel is, így az a hír is járja, hogy az előre belekalkulált, kötelező szervízdíjon felül, további borravalót is hagytak még. 

De bókoltak is: egy pincér azon panaszkodott, hogy pont most néz ki ennyire rosszul, amikor itt vannak, mert egész nap kint, a párában dolgozott. Erre viszont Victoria és David Beckham megnyugtatták, hogy remek formában van, így a kedves szavakkal sem spóroltak. 

Elegáns, fekete szettben jelentek meg, és egy külön elkerített VIP részen fogyasztották el az ételt, hogy senki ne zavarja meg a romantikus hangulatot.

via