Katy Perry híres arról, hogy senki kedvéért nem fogja vissza magát: a megjelenésében és a személyiségében is igencsak extravagáns énekesnő a jelenleg az American Idol egyik zsűritagja, akinek mentorként építenie és segítenie kellene a tehetségkutatóba jelentkező énekeseket. A legutóbbi adásban viszont a világ szeme láttára alázott meg egy jelentkezőt, miközben a magánéletében pont a bullying ellen szólal fel rendszeresen... Akkor hogy is van ez?

Katy Perry egy világ előtt szégyenített meg egy lányt

Történt ugyanis, hogy az American Idol válogatójába bekerült Sara Beth Liebe, akit már az éneklése előtt azzal fogadták a mentorok, hogy fiatalabbnak néz ki a 25 éveseknél. A nő erre bizonygatni kezdte, hogy ő tényleg 25 éves, sőt, három gyermeke is van már. És itt következett az, aminek nem kellett volna!

ABC
ABC

A 38 éves Katy Perry felállt a székéből, hátat fordított a versenyzőnek, szinte felfeküdt a mentorasztalra, majd riasztó, már-már öklendezést imitáló mimikával játszotta az eszét, kifigurázva, megalázva és kényelmetlen helyzetbe hozva ezzel a versenyőt. Sara Beth Liebe Katy Perry furcsa viselkedéséből próbált viccet csinálni és azt mondta: „Jesszus, ha Katy Parry lefekszik az asztalra, én is kidőlök!” Erre pedig Katy:

Drágám, aki túl sokat feküdt le az asztalra, az te vagy... 

– mondta az énekesnő furcsa arccal és valószínűleg arra célzott, hogy a versenyzőnek 25 éves korára már három gyereke is van. Katy Perry két másik mentortársa, Lionel Ritchie és Luke Bryan próbálta menteni a menthetőt és zavart röhögcséléssel elterelni a szót, de a versenyzőt annyira lesokkolta a dolog, hogy teljesen elvesztette a jelenlétét.

Íme a megalázóan durva videó! 

Sarah először köpni-nyelni sem tudott arra, amit Katy mondott, de erőt vett magán és próbált uralkodni a pozitív személyiségén. Az elhangzottak viszont annyira megbántották, hogy még azt a dalt sem tudta elénekelni, amit eredetileg magával hozott...

A zsűri erre kért tőle egy másik dalt, amit szerencsére már jól el tudott énekelni Sara Beth Liebe, de végig látszik az arcán, hogy mosolyt próbál erőltetni magára és próbálja magát egyben tartani a felvétel erejéig. A versenyző egyébként továbbjutott és Katy Perry is igennel szavazott: valószínűleg érezte, mennyire cikis, amit csinált.

Így üzent Katy Perry-nek a versenyző

A versenyző később a TikTok-csatornáján üzent Katy Perry-nek: állítása szerint rendkívül megalázta az énekesnő, amit csak nehezen tudott leplezni és szerinte a nőknek nem lehúzni, hanem támogatniuk kellene egymást.

Soha nem gondolta volna, hogy egy másik nő alázza meg az ország-világ szeme láttára azért, mert anyuka és reméli, hogy ez soha többé nem fordul elő egy nővel sem a kamerák előtt. Sara ezek után még megköszönte a követőinek a támogatást és annak a több ezer kommentelőnek is hálálkodott, akik a szeretetükről biztosították őt. 

@sarabethliebe

Well. I didnt think id be making this video, but i just wanted to say a couple things since im being flooded with articles and comments/messages about this.

♬ original sound - Sara Beth

Via