Múlt hét végén mindenkit meglepett a hír, hogy Olivia Wilde és Harry Styles szakítottak. Főleg azért volt olyan sokkoló, mert kedden a színésznő még ott volt az énekes koncertjén, és láthatóan minden a legnagyobb rendben volt közöttük, pénteken viszont már mindenki arról beszélt, hogy külön válnak útjaik.

Arról pletykálnak...

Harry és Olivia életét már az első perctől kezdve megnehezítették a pletykák, és lássuk be, a rajongók nem voltak épp elragadtatva a kapcsolatuktól. Sőt, a Styles-fanok kifejezetten utálták a színésznőt, mivel amikor összejöttek, ő még nem vált el a férjétől, Jason Sudeikistől. Az Olivia-rajongók pedig úgy gondolták, az énekes túl fiatal és megbízhatatlan egy kétgyermekes anyához. 

Nos, a híresztelések szerint pontosan erre ment rá a viszonyuk, vagyis a folyamatos támadások miatt romlott meg a kapcsolatuk. És hát az sem segíthetett, hogy futótűzként járta be a netet nem is olyan rég, hogy Harry Florence Pugh-gal csalhatta meg Oliviát.

A valódi okok

A PageSix az egyik közeli ismerősüktől viszont úgy tudja, egyelőre csak szünetet tartanak, de még mindig nagyon közeli és bennsőséges a viszonyuk, azonban a munkájuk miatt elképzelhetetlen, hogy együtt folytassák tovább.

A People magazinnak pedig úgy nyilatkoztak a pár ismerősei, hogy Olivia a gyerekeire és rendezői munkájára szeretne összpontosítani, ami miatt hamarosan Londonba utazik majd hosszabb időre, míg Harry a turnéja kellős közepén van, így folyamatosan járja a világot. 

Tehát a (majdnem) hivatalos ok az, hogy teljesen más életszakaszban vannak, és mindketten inkább a karrierjüket választották a kapcsolatuk helyett.

Via