A szülők alaposan berágtak Kim Kardashianra, amiért a valóságshow-sztár úgy viselkedik, mintha középosztálybeli lenne, akinek meg kell küzdenie az egyedülálló édesanya szerepével.

Kim Kardashian küzd a gyermekneveléssel

Kimnek négy gyermeke született előző házasságából, Kanye Westtől, ám mivel a pár hivatalosan is elvált, így egyedül neveli a csemetéit.

Négy gyermeket nevelni jó, ugyanakkor nagyon kemény feladat

-hangozott el egy podcast műsorban.

Az egyedülálló szülők azonban kiakadtak. Úgy gondolják, hogy míg nekik, az átlagos embereknek kevés jövedelemmel tényleg nehéz egyedülálló szülőnek lenni, addig Kimnek egy szava sem lehet, ugyanis dadák vigyáznak a gyerekeire. Így azt is megkérdőjelezték, hogy mennyi energiát fektet valóban a nevelésükbe.

Kimnek 4 dadája van, így minden gyerekének jut egy. Az anyaság neki nem nehéz. A dadusok nevelik a gyerekeit. Ne viselkedjen úgy, mint egy középosztálybeli 

-jegyezte meg egy kommentelő.

Egy átlag nőhöz képest sok támogatást kap, mégis állandóan panaszkodik 

-akadt ki egy másik szülő.

Annyi dráma, és kitalált történet van az életükben. Rengeteg segítséget kap a dadusoktól, így megesküdnék, hogy nem egyedül csinálja mindezt 

-írta le véleményét egy nő.

Gyakran sír

Kim bevallotta, hogy megviselték az elmúlt hónapok feszültségei, beleértve a válása, és az, hogy egyedül maradt négy gyermekével. Kihívásként tekint a feladatra, ugyanakkor saját bevallása szerint sokszor álomba sírja magát. Mindig ő a jó és a rossz zsaru is, ez pedig lelkileg teljesen megviseli.

Jelenleg azon dolgozik, hogy megerősödjön, határozottabb legyen, és mindent megadjon a gyermekeinek.


via