Azon már meg sem lepődünk, hogy Kim Kardashian szexi képeket tesz közzé az Instagram-oldalán, de a friss bikinis fotói minden képzeltet felülmúlnak. 

Csábító fotók

Kimet láthatóan nem zavarja különösebben, hogy Kaliforniában jelenleg szokatlanul hideg és esős az időjárás, ugyanis a közösségi oldalára 6 fotót is feltöltött, melyeken bikiniben, egy kültéri zuhany alatt pózol. Nem is akárhogyan, a felvételek ugyanis nagyon csábítóra sikerültek, a fotókon pedig tökéletesen kivehető a celeb csodálatos homokóra alakja. 

Alig takart valamit

A 42 éves Kardashian kétrészes, Seven Swim háromszögalakú bikinije gyakorlatilag alig takart valamit, bár ennek – főleg a pasi – rajongók minden bizonnyal nagyon örültek. 

Keresd a lelket 

– írta a posztban Kim, akinek a bejegyzése alatt valósággal felrobbant a kommentszekció. 

Felrobbant a kommentszekció 

Dögös 

– írta a képek alá Chris Appleton, aki Kim mindig tökéletes frizurájának a felelőse. 

Tűz, tűz és még több tűz 

– fogalmazott egy másik hozzászóló. 

Dögösen nézel ki, kedvesem 

– üzente egy harmadik rajongó. 

Volt, akit más érdekelt 

Persze voltak, akiket egyáltalán nem érdekelt Kim szuperdögös megjelenése, ugyanis egyesek azért kommenteltek a kép alá, hogy felhívják a celeb figyelmét a húga, Kylie állítólagos aljas viselkedésére. 

Kim, azért jöttem, hogy panaszkodjak a kishúgodról, Kylie-ról. Amit Selenával tett, az elfogadhatatlan és helytelen. Mindenesetre te bölcsebb és érettebb vagy, mint ő, beszélj vele, hogy viselkedjen és tiszteljen jobban másokat

– közölte hozzászólásban egy követő, aki vélhetően a Selena Gomez-Kylie Jenner között kialakult botrányra utal, ami már napok óta lázban tartja a rajongókat. Persze a felek már megszólaltak az ügyben, állítják félreértésről van szó, de Kylie azért közel 1 millió követőt vesztett az incidens miatt. 

(via)