Valósággal sokkot kaptak Kim Kardashian rajongói, amikor meglátták a celeb egyik legfrissebb fotóját. A SKIMS alapítója ugyanis egy filter nélkül felvételt posztolt, ami nála nagyon ritkán fordul elő. 

Sok kritika érte

A 42 éves Kimet gyakran vádolják azzal, hogy durván szerkeszti a fotóit, amiket feltölt a netre, ám a celeb most ritka kivitelt tett és egy szűrők nélkül, nagyon naturális fotóval lepte meg a követőit. Kim friss posztjából kiderül, hogy éppen a fogorvosnál ült, amikor lőtt egy szelfit. A néggyermekes édesanya pedig úgy gondolta erre az alkalomra bizony nem sminkeli ki magát, sőt meg is mutatja a makeup nélküli arcát a rajongóknak, hogy láthassák, milyen is a természetes bőre. 

A rajongók most nagyon örülnek

A rajongók persze azonnal megrohamozták a kommentszekciót, a legtöbben pedig dicsérték Kimet azért, hogy ezt bevállalta, és megosztotta a pillanatot. 

Örülök, jó látni Kim bőrét smink és szűrő nélkül 

– írta az egyik kommentelő. 

Kim csinos smink nélkül is 

– fogalmazott egy másik. 

Máskor is tett már ki smink nélküli képet

Egyébként nem ez az első eset, hogy Kim naturális fotót tesz közzé magáról. még november posztolt pár szelfit, amiken a lányával, North Westtel pózolnak a kamerának, sőt korábban olyan képet is mutatott, amin jól látható, hogy pikkelysömörrel küzd. A celeb 25 éves kora óta él együtt ezzel a betegséggel, a családjában pedig többen is osztoznak vele ezen a problémán. 

Megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel, anélkül, hogy bármilyen krémet vagy gyógyszert használnék rá. Egyszerűen nem foglalkozom vele. Néha eltakarom, néha nem. Nem igazán zavar 

– nyilatkozta korábban a SKIMS alapítója. 

Instagram/Kim Kardashian

Karácsonykor egy videó is kikerült 

Karácsonykor egyébként egy videó is felkerült Kimről a TikTokra, amin nem a megszokott formáját hozza: a felvételt a 9 éves lánya, North West készítette, aki egyre népszerűbb a platformon. Anyukáját is előszerettel filmezi, december 24-én is így tett. Ebben persze alapvetően semmi furcsa nem lenne, ám a videón Kim viszonylag természetes valójában, smink nélkül látható és a haja sem olyan, mint amit megszokhattunk tőle. Kim a videón pizsamában ül az ágy szélén, tincsei pedig nagyban különbözben a megszokottól: a reality-sztár valódi haja, hosszabbítás, paróka vagy formázás nélkül ugyanis sokkal vékonyabbnak és szárazabbnak tűnik a szokásosnál. 

(via)