Kim Kardashian egy mindent átfogó testvizsgálaton járt, és úgy érezte, az eredményt mind a 327 millió követőjével meg kell osztania. 

Mindenkinél jobbnak hiszi magát Kim Kardashian 

A 41 éves szépségguru BodySpec vizsgálaton járt, ahol a csontsűrűségét és a testzsírját is megnézette. A vizsgálat hét percig tart, és hihetetlenül pontos eredményeket ígér. Ezek már meg is érkeztek, Kim Kardashian pedig nem volt rest megosztani követőivel, milyen állapotban van. 

Hallod ezt? A csontjaim erősebbek, mint az emberek 97 százalékának

— számolt be róla lelkendezve és kiabálva Kim Kardashian. 

Az eredmények azt is alátámasztották, hogy Kim Kardashian fogyása hihetetlen mértékben javított testének állapotán.

2021 májusában Kim Kardashian testzsírszázaléka 25 százalék volt, mára viszont csak 18 százalék, amely hihetetlen változást jelent. 

Kim Kardashian úgy vallja, nem szándékos a bombaalak

A testzsírszázalék megkülönbözteti a zsírt az izomtól, és kiszámítja a testzsír százalékos arányát a szervezetben. Ez eltér a testtömeg-indextől (BMI), amelyet egy személy magassága és súlya alapján számítanak ki, és amely négy kategóriába sorolja az embereket: túl vékony, egészséges, túlsúlyos vagy elhízott.

Kim Kardashian mindent bevet, hogy tökéletes legyen az alakja, állandó vendége az alakformáló kezeléseknek is.

Júniusban Kim Kardashian arról beszélt, hogy egészségesebb életmódot folytat, miután rengeteget fogyott, hogy beleférjen Marilyn Monroe ikonikus ruhájába az idei Met-gálán. Hiába csengett le a gála, nem hagyta abba a diétát.

Azóta is nagyon egészségesen étkezem, már 21 kilót fogytam. Pedig nem szándékos, csak egészségesen élek. Több energiám van, mint valaha. Nem eszem már cukrot sem. Annyira rosszul táplálkoztam, hogy el sem hiszem! 

Via