Nem hagyták szó nélkül az emberek Kim Kardashian új videóját, amelyben igazi háziasszonyként tűnt fel. A nézők úgy érzik, Kim Kardashian átveri őket. 

Kim Kardashian csak a reklám miatt főz

Könyörtelenül trollkodnak Kim Kardashian legújabb videója alatt, amelyben a reality-sztár főzést színlel a Beyond Meattel való együttműködésének részeként. 

Kim Kardashian egyébként magát elfoglalt anyának nevezi, miközben elkészít egy gyors és egyszerű fogást a családnak. Egy egészséges, mégis ízletes növényi alapú menüt tesz a sütőbe, és a leírásban is hangot adott annak, mennyire jók ezek a termékek. A növényi csirkekorong-hasonmás falatkák Kim Kardashian szerint tökéletesek lehetnek mindenki számára, akinek fontos, hogy a család gyorsan elkészíthető, mégis finom falatokat kapjon. Majd odabiggyesztette a reklám hashtaget is, ami azonnal kiverte a biztosítékot a követőknél. 

Az emberek szerint nem ilyen egy igazi háziasszony élete

A kommentelőket az háborította fel, hogy Kim Kardashian elfoglalt anyukának állítja be magát, de a való életben nem pont ilyen az anyuka, aki egyensúlyt keres a munka és a gyereknevelés között. 

Kim Kardashiant többen tájékoztatták róla, hogy tudják, hogy külön szakács főz nekik a mindennapokban, ezért nevetségesnek tartják, hogy ilyen videót tettt közzé.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés