Kim Kardashian rájött, hogy nincs szüksége busásan fizetett modellekre, hogy velük reklámozza termékeit. Elég, ha ő felpróbálja a SKIMS modelleket, és megmutatja a rajongóknak, akik kapkodják majd, mint a cukrot. 

Kim Kardashian maga mutatta meg fürdőruháit

Kim Kardashian Instagram-sztoriban mutatta meg a SKIMS SWIM kollekciójának legújabb darabjait. Több olyan bikinit is felpróbált, amelyek tényleg alig takartak valamit, ám ő nem szégyellősködött. Mint a videóból kiderült, az ő kedvencei a fehér bikinik, és itt még nem ér véget számára a fürdőruha divat. A realtysztár imádja a hétköznapi ruhadarabokat kombinálni a bikinikkel, a kedvence, ha a bugyihoz egy sejtelmes, fehér pólót húz fel valaki. 

A kollekcióban helyet kapott 3 új pink fürdőruha is, hogy az inspirációt a nemrég leforgott Barbie-filmből kapta-e, azt egyelőre nem tudni, de már most nagy sikert aratnak a színes darabok. Az egyrészes modellben például zipzár is helyet kapott, és nemcsak a vízben, de a hétköznapokon bodyként is használható. 

Formabontó darabok a SKIMS-től

Szintén új darab az úszókesztyű, amelyből egyébként csak magának gyártatott kezdetben, ám egyszer elég volt viselnie ahhoz, hogy mindenki ezt akarja. 

A strandra vettem fel a múltkor, akkor először és egyszer. Persze mindenki azt kérdezte, hogy honnan van. Úgyhogy tessék, itt van, most már megvehetitek tőlünk. 

Strandruhát is gyártanak, amely ugyanolyan anyagból készül, mint a fürdőruhák. Így ha szégyellős vagy bikinire vetkőzni, akár már kisruhában is úszkálhatsz  Kim Kardashiannek hála.

A kifejezetten merész fotók itt megtekinthetők.