Nem, ez nem egy kitalált történet, ez bizony megtörtént. Kim Kardashian már nem először keveredik kínos szituációba, több Photoshop-bakiját is felkapta már az Internet népe, legújabb húzásán azonban még a sokat látott rajongók is felvonták a szemöldöküket. 

Disneylandben jártak

Történt ugyanis, hogy Kim készített egy cuki felvételt Disneylandben a 4 éves lányáról  Chicago Westről, valamint húga, Kylie Jenner lányáról, a szintén 4 éves Stormi Websterről.

Kim elmondta, a fotón az unokatestvérek rózsaszínt viseltek, nagyon cukik voltak így együtt, a kedves pillanatot pedig szerette volna közzétenni az Instagram oldalán is. 

Elküldtem Kylie-nak jóváhagyásra a képet, ő azonban azt mondta, nem szeretne most képeket Stormiról.

Mégis meg akarta osztani 

Kim tiszteletben tartotta a döntést, ám a fotót annyira megszerette volna osztani a közösségi felületén, hogy Stormi testére Photosoppolta a másik húga, Khloé kislányának, True-nak az arcát. 

Az Insta feed-je miatt volt fontos 

Kim azért akarta mindenáron közzétenni a fotót, mert az pont beleillett az akkori Instagram-esztékiájába, ugyanis a feed-je rózsaszín és kék tartalmakkal volt tele. Kim egyébként elismerte, hogy béna ötlet volt mindez, de nem nevezné botránynak, hiszen ő csak azt szerette volna, ha jól néznek ki a tartalmai a közösségi oldalon. 

(via)