Kim Kardashian bevallotta, hogy érzelmileg megviselték Kanye West bipoláris zavarai.

Kim Kardashian mélypontra került

Kim Kardashian nyiltan beszélt arról édesanyjának  The Kardashians legújabb évadában, hogy a mai napig nem tette túl magát  Kanye West  betegségén, ez az időszak pedig maga volt a pokol. A rappernél még 2016-ban diagnosztizáltak bipoláris személyiségzavart. Gyakran volt paranoiás, ingerült, és alig tudott aludni, gyógyszeres segítséget pedig nem kért. A sok nehézség miatt a két sztár kapcsolata nem működött, így tavaly elváltak.

Néha úgy éreztem, hogyha mélypontra került Kanye, akkor abból egyedül kell felállnia. Sokszor már nem bírtam tovább, és azt mondogattam magamnak, hogy adjak neki még egy esélyt, még egy utolsót. 

Édesanyja, Kris Jenner sajnálja lányát, és azt, hogy olyan borzasztó dolgokat kell átélnie, melyeket soha nem érdemelt meg. Kim lelkileg teljesen összetört,hiszen az a férfi, akihez hozzáment, már nem létezett.

Mikor szeretsz valamit azt sugallja mintha ez tök normál lenne és mindenkivel ez történne. Órákat töltöttem el takarítással és rendrakással, míg ő nem csinált semmit sem.


Kanye West támadást indított ellene

Kim Kardashian besokallt egykori párja  hazugságaitól  és bántásaitól, ugyanis sokszor üzen neki nyilvánosan, állításai pedig nem fedik a valóságot. Kim ugyan csendben hallgat, és nem reagál a vádakra, végleg betelt nála a pohár, mikor azt terjesztette Kanye, hogy lefeküdt Drake-kel. Nem érti, hogy exe miért ment el ilyen messzire, így azt a taktikát alkalmazza a valóságshow-sztár, hogy homokba dugja a fejét, de naponta többször is szorong, hogy mikor jön az újabb hazugság. 

via