Kanye West és Kim Kardashian válása nem volt egyszerű egyik félnek sem, a realitysztár azonban ismét könnyekben tört ki a kamerák előtt, annyira megviseli még mindig a téma. 

Kim Kardashian és Kanye West háborúja soha nem ér véget

Jelenleg sok minden történik Kanyével. Sokszor a rádióműsorokban, interjúkban üzenget

— mondta Kim Kardashian édesanyjának, Kris Jennernek a The Kardashians 3. évadának új részében. A két nő az ágyon ülve beszélgetett, Kim pedig azt is elárulta, hogy a délelőttöt végig szorongva töltötte, annyira kiakasztja a helyzet. 

Kim Kardashian, állítása szerint abba fáradt bele, hogy csendben kell tűrnie a bántásokat és a hazugságokat, amelyet Kanye West róla és családjáról állít a közönségnek. 

Tök mindegy, mit mond rólunk, hogy mennyire nagy hülyeség, amit állít, én soha nem szóltam neki vissza. Soha nem posztolok róla, nem nyilatkozom. 

Hazugságokat terjeszt Kim Kardashianról volt férje

Kim Kardashian pedig hangot adott annak is, hogy mindegy, hogy milyen támadásokat intéz felé Kanye West, ő nem változtat a taktikáján, továbbra sem megy bele semmilyen nyilvános vitába. 

Csendben maradunk. Jöhet bármilyen hazugság vagy szituáció, hallgatunk. 

A jelenetet a jelek szerint abban az időszakban forgatták, amikor a 45 éves Kanye West kiposztolta az Instagramra üzenetváltásait volt feleségével, mivel Kim Kardashian arra is panaszkodik, hogy unja, hogy bármit ír neki, azonnal kikerül a netre.

Kim Kardashian úgy érzi, képtelen megbocsátani volt férjének, a pohár pedig akkor telt be nála, amikor Kanye West azt terjesztette, hogy a realitysztár lefeküdt Drake-kel. 

via