Alig három napja szedtük össze, milyen sok háziállatot tart a Kardashian család, erre Kim most pontosan a kutyatartás miatt került támadások kereszttüzébe.

Botrány van!

Kim Kardashian legidősebb lánya, North West tett ki egy videót a kutyáikról, ami aztán hamarosan törlődött is, nyilván az azonnali botrány miatt. De ekkor már késő volt, a felvétel természetesen átkerült más platformokra is, itt van például egy TikTok-videó a kérdéses kutyás jelenetekkel.

Elég fura, hogy a csilliomos család a jelek szerint az ablaktalan garázsba bezárva tartja a két kis pomerániai törpespiccet. Karácsonyfájuk ugyan van, kilátásuk vagy természetes fényük azonban nincs. A dolog már csak azért is megdöbbentő, mert Kardashianék köztudomásúlag egy olyan ingatlanban élnek, amihez hatalmas nagy telek tartozik, szóval bőven lenne hely kint is a kutyáknak.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Nincs túl sok pozitív szereplő ebben a sztoriban

Egyelőre Kardashianéktől nincs reakció a felháborodásra, van viszont a PETA-tól, akik csatlakoztak a realitysztárt kritizálók csoportjához. A Page Sixnek azt nyilatkozta az állatvédelmi akcióiról híres szervezet képviselője, hogy aggódva nézték a felvételt, és

nagyon remélik,

hogy Kim Kardashian nem tartja így állandóan a kutyáit. A videó már csak azért is csalódás nekik, mert a 42 éves médiaszemélyiség egyébként harcol az állatszőrme használata ellen és igyekszik minél inkább vegán módon élni.

Persze másnak meg a PETA a csalódás, a szervezetet ugyanis az utóbbi időben egyre több támadás éri amiatt, hogy igencsak megkérdőjelezhető dolgokat művelnek állatvédelem címszó alatt. Az alábbi videó jól összefoglalja a legmegdöbbentőbb dolgaikat.

Via