Azt nem mondhatjuk, hogy Kim Kardashian gyerekei nincsenek elkényeztetve, ám mégsem a legdrágább ajándékok a kedvenceik. 

Kim Kardashian gyermekeinek ingyenes ajándék a legfontosabb

Kim Kardashian gyermekei bármit kiejtenek a szájukon, jó esélyük van rá, hogy megkapják. Sokszor milliós szettekben tűnnek fel a megjelenések alkalmával, és valószínűleg nemcsak a gardróbjuk van tele menő szettekkel, de a legújabb, legszuperebb játékok sem hiányoznak a polcaikról. 

Mégsem ezek a tárgyi értékek jelentik a legtöbbet a gyerekeknek. Kim Kardashian számára nagyon fontos, hogy a gyerekek élete ne csupán az anyagi javak körül forogjanak, hanem mindent megbecsüljenek, és azt érezzék, a szavaknak, a tetteknek sokkal mélyebb jelentősége van a pénznél. 

Így örökre megmaradnak az első évek

Éppen ezért, Kim Kardashian minden gyermekének, minden évben egy-egy 4-5 oldalas levelet ír születésnapjuk alkalmából. Ezek a levelek mindig összefoglalják az aktuális évet, így felnőttkorukban pontos leírást, emlékeket kapnak arról, hogyan telt életük első időszaka. Kim Kardashian a levelekben megírja, hogy éppen kik a gyermekek legjobb barátai, milyen szavakat mondtak ki, mi az aktuális kedvenc ételük. De azt is leírja, milyen helyekre utaztak el együtt, és milyen élményeket szereztek, vagy milyen csalódások érték őket. 

Így mire a gyerekek felnőnek, egy kisebb könyv lesz belőle, pontosan hogyan teltek az első évek Kim Kardashian gyermekeként. A realitysztár az "On Purpose with Jay Shetty" podcastben mesélt a levelekről, ahol azt is elmondta, hogy a legnagyobb gyermeke már majdnem 10 éves, így neki már tényleg sokat jelentenek ezek az írások. 

via