A napokban zárult le Kim Kardashian és Kanye West válása, ami után kiderült, hogy a rapper csillagászati összeget kell fizessen volt feleségének a négy gyerekük után. A Skims alapítója ezen túlmenően is részesedett azonban Kanye vagyonából, amiből most úgy tűnik, vásárolni támadt kedve. 

Mesés rezidencia épül 

Kim ugyanis  építési engedélyt kért, egy Kaliforniában, La Quintában található telekre, aminek eladási értéke 6,3 millió dollár. A celeb a költésgeket a válás során kapott pénzből szeretné fedezni. 

Űrhajós téma? 

A The US szerint Kim már mindent eltervezett, az új otthonát a tekintélyes o.Shi Architects és Tadao Ando Architects and Associates cég fogja megépíteni. Kim egyébként már tavaly kérelmezte az engedélyt, azt azonban  visszavonták. Most viszont úgy fest elhárult az akadály, így megépülhet az impozáns családi ház a 41817 hektáros birtokon, ahová a celeb állítólag egy gyógyfürdőt is elképzelt. Az eredeti koncepció a rezidencia űrhajó témában épült volna meg, azonban egyelőre nem tudni, hogy Kim ehhez tartja is-e magát. 

(via)