Valószínűleg Kanye West számára mindig is Kim Kardashian lesz az igazi. Főleg, hogy a realitysztár döntötte el, hogy a házasságuknak legyen vége. Most elárulta, miért.

Kim Kardashiannek nem volt szerencséje mostanában a szerelemmel

Kim Kardashian valószínűleg még hosszú ideig sok kérdést kap majd arról, hogy miért ért döntött úgy, nem szeretne tovább Kanye Westtel lenni. A SKIMS alapítója, most az On Purpose with Jay Shetty podcastben mesélt zátonyra futott házasságáról, és az azutáni újrakezdésről. 

Kim Kardashian vallomása szerint, nagyon nehéz időszakon van túl, ám mostanra százszázalékosan biztos benne, hogy a lehető legjobb döntést hozta.

A szakításról is vallott

Megtanultam, hogy nem tudsz segíteni mindenkin. Nem tudsz segíteni azon, aki nem is akarja, hogy segíts. Nem erőltetheted rá az akaratod senkire. Mások, máshogyan gondolnak egyes dolgokat. Ez van. 

— mesélt Kim Kardashian a továbblépésről, aki most úgy érzi, hogy maximálisan a helyén van, és azok az emberek veszik körül, akikre szüksége van. Úgy érzi megtalálta önmagát a csúnya szakítások után, és most minden úgy jó, ahogy van. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

via