Jobban illik a családba Kim Kardashian pasija, mint gondolnád! Nem semmi az a hatalmas vagyon, amint az elmúlt évek alatt halmozott fel a Kardashian család!  Az egy dolog, hogy olyan kacsalábon forgó villákban töltik a mindennapjaikat, amik még a luxuskategóriás ingatlankatalógusokban sem látható, de egészen tetemes összeget szórnak el privát repülőgépes szülinapi bulik és egzotikus vakációk alatt.  

Úgy néz ki azonban, hogy a nagy milliárdos létből Kim Kardashian új pasija, Pete Davidson sem nagyon lóg ki, mert bár azért nincs annyi vagyona, mint a barátnőjének, azért egészen elképesztő összegeket keresett meg ő is az elmúlt néhány évben. 

Miből él Kim pasija, Pete?

Oké, szóval az egy dolog, hogy itthon a legtöbben csak „Kim Kardashian pasijaként” ismerik Pete Davidsont, de az Egyesült Államokban azért elég komoly neve van. Többek között 8 éven át volt a Saturday Night Live komikusa, amit rendesen megtolta a vagyonát, de kisebb-nagyobb filmszerepei is voltak (Suicide Squad – Öngyilkos osztag; Mi kell a férfinak? stb.), ahogyan szinkronszínészként is rendszeresen foglalkoztatva van (Angry Birds 2.; Marmaduke – A kutyakomédia). Ezen kívül még egy halom kisebb szerepe volt különböző tévéműsorokban és sorozatokban, valamint Machine Gun Kelly néhány számának elkészítésében is segédkezett.

És ha azt mondjuk, hogy az elmúlt négy évben konkrétan megnégyszerezte a vagyonát? De vajon hogyan csinálta? Megpróbáljuk kielemezni, de a lehetetlenre vállalkozunk!

Hihetetlen összegeket keresett meg a fellépéseiből

Pete összesen 47 db SNL-adást csinált végig, amire először fellépésenként 7 ezer dollárt (kb. 2,9 millió forintot); aztán már 15 ezer dollárt (6,2 millió forintot), végül pedig 25 ezer dollárt (10,2 millió forintot) kapott. Ez így már egyből több, mint fél milliárd amerikai dollárra rúg, ami kb. 300 millió forintot érhet itthon. Aztán még ott vannak a nagy mozis szereplései, amikért ugyanennyit minimum megkapott, szóval az már egyből 1 milliárd forintnak felel meg, ha nem többnek. És akkor még ott vannak a kisebb szerepei (cameói) is, amikből ennek a felét tutira összehaknizta, végül pedig következnek a reklámjai, valamint az influencerkedésből származó bevételei.

Bár ezekről nincsen pontos infónk, sanszos, hogy a többi világsztárhoz hasonlóan ezekből is szintén több milliárd forintot keresett már meg, ahogyan a kabarés turnéiból szintén, amikkel rendszeresen járja Amerikát. 

Pontosan mennyi az annyi?

Akárhogyan számoljuk, ez elég komoly összegre rúg ki: egy nem hivatalos honlap szerint jelenleg 8 millió dollár, azaz 3,3 milliárd forint van a számláján, ami azért nem semmi. Főleg azt nézve, hogy 2018-ban még „csak” 1 milliárdja volt. Ha tehát így folytatja Pete, könnyen lehet, hogy négy év múlva már utoléri 13 milliárdja lesz, ami már egy nagyon szép kis summa – persze, az még mindig nagyon távol fog állni Kim Kardashian,  Kylie Jenner vagy akár Lady Gaga összvagyonától. 

Via