Kim Kardashian hatalmas feladatot kapott: ő is csatlakozik az American Horror Story csapatához, ám ezt a szakma nem tartja túl jó ötletnek. 

Kim Kardashian megszokta már, hogy mindenbe belekötnek amit csinál

Kim Kardashiant egyáltalán nem ritka, hogy komoly kritika, vagy bántó szavak érik. A realitysztár ugyanis nem elégszik meg a valóságshow forgatással, új kihívásokat keres. A ruhamárka alapítása után most a színészkedésbe is belekóstol, amit sokak szerint nem kellene. 

Sharon Stone sem maradt csendben a témában, aki egyetért azokkal, akik szerint egyáltalán nem jó ötlet Kim Kardashiant bevenni a produkcióba. A művésznő ráadásul nem csupán négyszemközt bírálta a celebet, nyilvános kommentben írta le, mennyire zavarja a kialakult helyzet. 

Hát... tudod a színészkedés egy kényes téma. Lehet, hogy nem egy agysebészet, de mi, alkotók nagy becsben tartjuk a tudásunkat, a művészetünket. 

Sharon Stone szerint nem lehet valaki egy perc alatt színész

Sharon Stone ezzel arra utalt, hogy noha tisztában van vele, hogy a színészeten nem múlnak életek, és nem olyan munkát végeznek, mint a rendőrök vagy a mentők, ez mégis csak egy szakma. A szakmát pedig tanulni kell, és a színészek évtizedeken át tökéletesítik a technikájukat, hogy minél nívósabb legyen a játékuk. Ha pedig valaki teljesen kezdőként betör ebbe a világba, elvéve a tanult kollegáktól a lehetőséget, azt a szakma kinézi. 

Mi a tudásunkért tanultunk, szenvedtünk. Tudod, hogy valamihez érts, legalább 10 ezer óra kell, ahogyan a mondás is tartja... de ez csak egy dolog. Ez nem így megy.

A 42 éves valóságshow-sztár a hónap elején jelentette be, hogy ő is szerepelni fog a 12. évadban, azóta pedig mindennapinak számítanak az őt bíráló kommentek és posztok. Ám nagyon úgy tűnik, a szakma előítéletei nem szegik kedvét, ő szeretne részese lenni a produkciónak. 

via